Logo Marzz Software

Wat is Marzz Software

Het bedrijf voor software ontwikkeling voor bedrijven.

Marzz Software is ontsproten uit het brein van Theo Kromhout van der Meer, geboren op 10-augustus-1964. Ik was al op mijn 14e gek van techniek en droomde toen al van het maken van zeer complexe hardware en software. Deze dromen zijn eigenlijk nooit overgegaan, zelfs nu.

Ik ben in april 1991 in dienst getreden bij Ingres, een database leverancier. Ik kreeg daar de kans om aan de code van een complex product te ruiken, de Ingres databaseserver. Er was echter geen mogelijkheid om volwaardig programmeur van Ingres produkten te worden zonder naar Amerika te verhuizen.

In oktober 1994 trad ik in dienst bij CMG met de belofte van uitdagende projecten. Deze belofte werd maar ten dele waargemaakt. Er waren te veel verstorende factoren.

Dat is waarom ik op januari 2000 Marzz Software heb opgericht. Nu kan ik mij helemaal richten op het laten uitkomen van mijn dromen. Dat wil niet zeggen dat ik de makkelijke projecten niet inspirerend vindt of ze niet zal doen. Maar ik wil graag een uitdaging hebben.

De naam

De naam Marzz heeft geen speciale betekenis.

Alleen...als je naar het logo kijkt zie wel iets van een planeet 8-).